Úvodná stránka > guldan architects > 2013 > Doplnky v záhrade
guldan architects

2013 

Doplnky v záhrade

Tvoríme pre Vás záhrady. A tvoríme ich radi do poslednej bodky, preto u nás nechýbajú doplnky do záhrad a na terasy. Vďaka nim Vám môžeme ponúknuť Váš dokonalý vonkajší svet. U nás nájdete kvetináče, veľké terasové nádoby, deliace steny, grily i sprchy v najvyššej kvalite a nadčasovom dizajne.

Toskánska spoločnosť Laboratorio San Rocco vyrába terakotové kvetináče, ktoré sú vďaka špeciálnej zmesi hliny odolné voči extrémnym poveternostným podmienkam (testované pri -40°C). Terakota v modernom pure prevedení v 5 farbách je ideálna na doplnenie ako moderného, tak klasického exteriéru. Jednoduché a čisté línie kvetináčov anax, mika atď. vás očaria eleganciou a čistým dizajnom. Z pohľadu dizajnu a funkcie Vás určite zaujmú deliace steny ORTOVASO, ktoré oddelia priestor ako v interiéri tak v exteriéri a súčasne vytvoria zelenú stenu. O dizajn sa osobne postaral Angello Grassi.

V portfóliu našich dodávateľov nájdete aj kvetináče z kvalitného teakového dreva v rôznych veľkostiach, vhodných predovšetkým na balkóny či terasy. Súčasne servírovacie stolíky, skrinky a komody, ktoré výborne ladia s Vašim teakovým nábytkom. Ak uprednostňujete umelý ratan, aj ten nájdete u nás v ponuke,na báze polyuretánu, ktorý zvyšuje jeho odolnosť. Kvetináče, odkladacie truhlice, či pohodlné ležadlá pre štvornohých priateľov. Pozrite si prosím katalóg Il giardino di legno. Ak potrebujete cítiť teplo ohňa, prezrite si katalóg Externa a v ňom moderný svietnik, či dizajnový gril.

Ak predstavujeme exteriérové doplnky, nesmieme zabudnúť na Milánskych dizajnérov a spoločnosť AdMaiora Milano. Vďaka nim sa i závesné kvetináče na balkón stávajú dizajnovým prvkom. Ich deliaci prvok priestoru Folia s osvetlením a možnosťou výsadby rastlín využívajú najmä reštaurácie a hotely na vytvorenie malého súkromia vo veľkom priestore.

Na osvieženie v záhrade si vyberte sprchu. Spoločnosť Fontealta je na svetovom trhu jednotkou. Ich sprchy sú vyrábané ručne, z nehrdzavejúcej ocele inox 316L  s ohľadom na vysoké estetické nároky moderných a rafinovaných  exteriérov s cieľom splynúť s prírodnou krajinou. Vysoká kvalita použitých materiálov zaručuje dlhú životnosť bez ohľadu na dennodenný vplyv chlóru či morskej vody.

NÁJDETE NÁS - ATELIÉR:

NewGardenDesign s.r.o.

GuldanArchitects s.r.o.

Langsfeldova 36
811 04 Bratislava

E-mail: info@newgardendesign.sk
office: +421 903 918 180
ateliér krajinnej architektúry: +421 903 918 180

       

 

© 2012 NewGardenDesign, Created by Teesys